Balkonbeglazing

We leveren en monteren balkonbeglazing volgens het draai-schuifsysteem.
Onze balkonbeglazing voldoet aan de hoogste eisen, is gemakkelijk in gebruik en biedt u een volledig uitzicht naar buiten.

Transparante balkonbeglazing is zelfs in gesloten toestand vrijwel onzichtbaar, doordat bij deze uitvoering geen staande profielen zijn toegepast. Het zicht naar buiten is hierdoor volledig onaangetast, terwijl u toch van een zeer goede beschutting tegen weer en wind geniet (100% wind en water dicht is deze uitvoering niet, vanwege het feit dat er tussen de verschillende glazen panelen altijd een minimale ruimte open blijft).

Het systeem

De volglazen panelen, afmeting van het gehard glas is 8 tot 10 mm, hangen via een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes in een speciaal ontworpen geleidingssysteem. Hierdoor is het schuiven van de panelen zeer eenvoudig en licht in bediening. Bij het openen van de beglazing kunt u het 1e paneel draaien, zodat deze nauwelijks ruimte in beslag nemen.

Uitvoering

De schuif-draaisystemen kunnen bijvoorbeeld worden toegepast bij balkons, veranda’s, loggia’s en bij terrasbeglazing.

Isolerende werking

Onze balkonbeglazing werkt energiebesparend doordat het een extra buffer vormt tegen warmteverlies vanuit de aangrenzende ruimte. Niet alleen werkt het isolerend tegen weersinvloeden, ook wordt door de panelen het geluid van buiten ook daar gehouden.

Vakwerk

Het aanbrengen van balkonbeglazing is niet alleen maatwerk, het is ook vakwerk. Zelfs een rond balkon of een balkon met meerdere hoeken, kan voorzien worden van ons systeem.

Bekijk ook onze website Balcony Glas

Menu