Deuren

Van der Burgt kozijnen kan U verschillende modellen deuren leveren. Of het nu een paneel is van Polytec, Adeco of een ander merk, ze zijn bijna allemaal leverbaar in diverse kleuren en folie’s samen met de vele opties voor het glas in uw deur, vormt dit alles een groot en breed assortiment.

Uw eigen deur

Door het grote aanbod en de vele opties kunt u bij ons terecht voor een deur die uw woning een persoonlijk tintje geeft. Onze werkwijze maakt het zelfs mogelijk om zelf uw deur te ontwerpen. Denkt u daarbij aan een deur met uw hond als pentekening in het glas verwerkt of met uw huisnummer.
Het is allemaal mogelijk!

Keurmerken

Onze deuren zijn voorzien van beslag wat voldoet aan de hoge eisen van deze tijd. Het is natuurlijk belangrijk dat U een deur koopt waar U nog jarenlang plezier van zult hebben.

Kies de voordeur die past bij úw woning

Klassieke deuren

De klassieke, door traditionele vormen geïnspireerde, elementen in deze serie deuren zijn zeer geliefd en zijn makkelijk aan te passen aan de stijl van uw woning.

Zelf te ontwerpen deuren

De zelf te ontwerpen deuren stelt u in staat om uw deur geheel naar eigen wens te ontwerpen. De ruime keuze in kleuren, glas, deurpanelen en beslag maken ontelbare combinaties mogelijk.

Exclusieve deuren

Deze serie deuren bevat zowel moderne als traditioneel-nostalgische lijnen. Een indrukwekkende deur door zowel design als functionaliteit.

Menu