Kozijnen

Van der Burgt kozijnen adviseert, levert en monteert kunststof kozijnen die passen bij uw woning en individuele woonwensen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. We bieden een oplossing voor iedere woning. We maken de kozijnen exact op maat en worden bovendien door ervaren en gespecialiseerd personeel gemonteerd inclusief de binnenafwerking. Tevens worden de oude kozijnen door ons meegenomen, waardoor u geen rommel achteraf hebt.

Kunststof

We hebben in ons assortiment 2 soorten kozijnen van kunststof:

Vlakke kozijnen
Deze kozijnen worden geleverd in de standaard kleur wit of crème, maar zijn ook in vele andere kleuren te leveren. De inbouwdiepte van het kozijn is 7 cm.

Verdiept liggende kozijnen
Deze kozijnen zijn nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen. Zijn ook te leveren in de standaard kleur en ook in vele andere kleuren te leveren. De inbouwdiepte is 11,5 cm. We leveren 2 soorten verdiept liggende kozijnen, een strak model en een klassiek model.

Aluminium

De aluminium kozijnen zijn voorzien van een thermische onderbreking waardoor
er geen koudebrug ontstaat. We hebben in ons assortiment 2 soorten kozijnen in aluminium:

Vlakke kozijnen
De inbouwdiepte van het kozijn is 5,5 cm.
Leverbaar in alle Ral kleuren.

Verdiepte liggende kozijnen
Deze aluminium kozijnen zijn nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen. Leverbaar in alle Ral kleuren. De inbouwdiepte is 11,5 cm.

Van der Burgt kozijnen biedt kozijnen op maat en in diverse kleuren. Of u nu in een jaren ’30 woning
woont, in een boerderij of in een huis van de afgelopen decennia, wij kunnen altijd een kozijn leveren dat past in de stijl van uw woning.

 

Alle kozijnen worden op maat gemaakt, daarnaast kunt u van ons service en ondersteuning verwachten. Bovendien kunnen de kozijnen worden voorzien van een houtnerf structuur. Al met al levert dat een prachtig product op, dat lijkt op een kozijn van hout en dat alle voordelen heeft van een kunststof kozijn. Bij ons kunt u vertrouwd en zeker kopen. In ons assortiment vindt u ook de nieuwste hef-schuifpuien. Deze schuifpuien hebben een hoge isolatiewaarde en door het speciale vergrendelingsysteem extra veilig en schuiven bijna onhoorbaar. Ze zijn een genot voor iedere woning. Tevens kunnen wij voor u vensterbanken en inzet-horren monteren. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten.

Menu